Privatlivspolitik

Lokation og ejerforhold

Dorthe Lindblad – behandler & kostvejleder

Østerågade 25,1 9000 Aalborg & Kløvermarken 25, 9300 Sæby

Tlf 41 29 05 06

www.dorthe-lindblad.dk

kontakt@dorthe-lindblad.dk

Cvr 40474641

Dorthe Lindblad- behandler og kostvejleder ejes af Dorthe Lindblad Ditlevsen.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række personoplysninger.  Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller foretager køb via hjemmesiden.

Booking og regnskab system;

Når du køber noget hos os, indhenter vi også nogle persondata. Det vil typisk være navn, adresse og betalingsinformationer. Dette sker enten via TerapeutBooking som styrer vores bookinger, eller til brug i Economic, sådan at vi kan sende dig en faktura. Både TerapeutBooking og Economic garantere at passe godt på dine oplysninger.

Disse oplysninger gemmes i 5 år, således at vi kan overholde bogførings- og regnskabslovgivningen.

Google Analytics: Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger via Google Analytics: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, oprettelse af login eller ved køb.

Vi lever op til de til enhver tid gældende krav mht. behandling af personoplysninger herunder sikkerhedskrav, der følger af persondataforordningen samt tilhørende bekendtgørelser og vejledninger. Personoplysningerne videregives ikke til tredjeparter udover det allerede beskrevne.

Du kan på begæring få oplysning om, korrigeret eller slettet, oplysninger der behandles hos os ved at anmode om det. Dette gøres ved at sende en mail på mailadressen kontakt@dorthe-lindblad.dk.

Cookies

Vi anvender nødvendige funktions cookies for overhovedet at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden, så du får en bedre oplevelse. 

Mails

Hvis du henvender dig til os på mail, gemmer vi dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere korrespondancen.

Noter om forløb

Hvis du er i et forløb, er der mulighed for at vi tager noter omkring din proces, hvis du har givet samtykke til dette. Disse noter vil blive fortaget i TerapeutBooking’s journal som opbevares i et låst onlinesystem.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@dorthe-lindblad.dk  Hvis du vil klage over vores  behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.,

Klinikken i SÆBY

Kløvermarken 25,
9300 Sæby

Klinikken i Aalborg

Østerågade 25, 1. sal
9000 Aalborg

(Indgang ad stentrappen ved The Irish House)

Kontakt

Tlf.: 41 29 05 06
E-mail: kontakt@dorthe-lindblad.dk
CVR: 40 47 46 41

Scroll til toppen