Om dorthe LindblAd

Søger du et alternativ til det alternative?

Er du nysgerrig på det alternative,
men finder det ofte for langhåret og spirituelt?

DORTHE LINDBLAD

Med et ben i to verdener har jeg fundet frem til hvordan de kan kombineres så det det gavner dig på den allerfineste måde.
Jeg har sammensat det bedste fra begge verdener så det bliver holdt nede på jorden -men samtidigt giver dig et pust fra den alternative verden og alt dens fantastiske kunnen.

Mit fundament i mine klinikker i Aalborg og Sæby er at kunne hjælpe folk med at kunne opnå deres fulde potentiale i deres liv. Det gøres ved at skabe balance imellem det mentale og det fysiske.

 

SKAL DU VÆRE MED?

kostvejledning-saeby

DeT siger kunderne

Jeg har fået 4 behandlinger og det har gjordt rigtig meget godt for min hverdag. Før Dorthe gav mig behandlinger sov jeg rigtig dårligt, sommetider slet ikke. Har haft en anorisme i hjernen, som gør jeg har det lidt som en vandslange, der ikke vil falde til ro. Nu kan jeg sove 4-5 timer i træk og sommetider sove videre. Tankemylder er næsten væk og kun hvis jeg har været i meget uro, kan jeg mærke vandslangen. Hun er en fantastisk kvinde, der brænder for sit fag❤️👍
Annette Rønn Sørensen
Oplever at blive taget imod af et varmt og imødekommende menneske. Dorthe rammer præcist ind i det område, hvor der er behov for behandling. Meget afslappende behandling. Jeg går derfra uden tankemylder som om hjernen er renset, lettet og fredfyldt.
De bedste anbefalinger fra
Ellen Rasmussen

Klinikken i SÆBY

Kløvermarken 25,
9300 Sæby

Klinikken i Aalborg

Østerågade 25, 1. sal
9000 Aalborg

Kontakt

Tlf.: 41 29 05 06
E-mail: kontakt@dorthe-lindblad.dk
CVR: 40 47 46 41

Scroll til toppen