Om dorthe LindblAd

Søger du balance imellem krop og sind?

DORTHE LINDBLAD

Du kan meget mere end du tror. Ofte lader vi mennesker begrænse af de paradigmer og normer vi er opvokset med. 

Det gør det utrygt for os at turde at gå efter det vi virkelig gerne vil opnå i livet- “for sæt nu hvad de andre tænker”?…..

For at opnå dine mål skal du være villig til at træde ud af din komfortzone – derud hvor fundamentet er usikkert. Er du klar til det?

Jeg står bag dig med den helt store værkstøjskasse med alle de nyeste modeller indenfor hvordan du bedre forstår din hjerne og dit sind.

Mit fundament i min klinik i Sæby er at kunne hjælpe kvinder med at kunne opnå deres fulde potentiale i deres liv samt og opnå deres mål og drømme.

 

SKAL DU VÆRE MED?

kostvejledning-saeby

DeT siger kunderne

Jeg har fået 4 behandlinger og det har gjordt rigtig meget godt for min hverdag. Før Dorthe gav mig behandlinger sov jeg rigtig dårligt, sommetider slet ikke. Har haft en anorisme i hjernen, som gør jeg har det lidt som en vandslange, der ikke vil falde til ro. Nu kan jeg sove 4-5 timer i træk og sommetider sove videre. Tankemylder er næsten væk og kun hvis jeg har været i meget uro, kan jeg mærke vandslangen. Hun er en fantastisk kvinde, der brænder for sit fag❤️👍
Annette Rønn Sørensen
Oplever at blive taget imod af et varmt og imødekommende menneske. Dorthe rammer præcist ind i det område, hvor der er behov for behandling. Meget afslappende behandling. Jeg går derfra uden tankemylder som om hjernen er renset, lettet og fredfyldt.
De bedste anbefalinger fra
Ellen Rasmussen

Klinik i SÆBY

Business Park Sæby Syd

Aalborgvej 132

9300 Sæby

Kontakt

Tlf.: 41 29 05 06
E-mail: kontakt@dorthe-lindblad.dk
CVR: 40 47 46 41

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Scroll til toppen