KOSTVEJLEDNING

LEV ET SUNDERE LIV


87% af dit vægttab er din kost

kostvejleder-saeby

VI HAR ALLE VORES LASTER

Hvad enten om det er chokolade, slik, sodavand eller overspisning, så ved vi godt at det er usundt for vores krop, men alligevel er vanerne meget svære at bryde. 

hvis du følger min kostplan 100% kan du ikke undgå at tabe dig!
Men det er dig der skal "walk the talk" men jeg ligger værktøjet i dine hænder

Du får  4 ugers  komplette madplaner indeholdende morgenmad, mellemmåltider, frokost og aftensmad for alle ugerne. Mine kostplaner tager udgangspunkt i ABC-princippet som sikre at kombinationen af det mad du spiser gavner din krop optimalt. ABC-princippet sikre, at dit blodsukker forbliver stabilt dagen igennem så du ikke falder i.

Maden er let at lave og alle ingredienserne er tilgængelige i almindelige supermarkeder.

Sommerpris gældende til og med 4 august kun 599,- . Førpris 699,-

Du kan bestille de 4 ugers kostplaner ved at kontakte  mig på 41290506 eller kontakt@dorthe-lindblad.dk. Betaling forgår via Mobilepay på 903430 og du modtager derefter dine kostplaner hver fredag i 4 uger. Skulle du få brug får guidning eller har spørgsmål i løbet af forløbet vil jeg altid stå til rådighed.

kostvejledning

“Jeg har i de sidste 4 uger levet efter Dorthe’s ABC kostplan. Den er nem og overskuelig at gå til. Kostplanen har ført til et vægttab på 7,8 kg og mere energi. Det har ikke været svært at undgå søde sager da der f.eks. er lagt mørkt chokolade og mandler ind i planen, som for mit vedkommende har nedsat lysten til søde sager markant.”
Martin Marx Toustrup

Jeg er certificeret Kostvejleder & Sundhedscoach.

Klinikken i SÆBY

Kløvermarken 25,
9300 Sæby

Klinikken i Aalborg

Østerågade 25, 1. sal
9000 Aalborg

Kontakt

Tlf.: 41 29 05 06
E-mail: kontakt@dorthe-lindblad.dk
CVR: 40 47 46 41

Scroll til toppen