Selvstændig under en pandemi

 

 

Del på facebook
Del på pinterest
Del på twitter
Del på linkedin

VENT!

Der er meget mere

healing-balance

Min vej ind i det spirituelle

Min vej ind i det spirituelle startede for mange år siden. Jeg har altid haft evnen til at kunne fornemme og se ting andre ikke kunne. I mine teenageår ignorerede jeg det og først i mine start 20’ere begyndte jeg, at åbne op for den del af mig selv igen. Men jeg havde ikke mine

LÆS MERE »

Klinik i SÆBY

Business Park Sæby Syd

Aalborgvej 132

9300 Sæby

Klinik i Aalborg

Østerågade 25, 1. sal
9000 Aalborg

(Indgang ad stentrappen ved The Irish House)

Kontakt

Tlf.: 41 29 05 06
E-mail: kontakt@dorthe-lindblad.dk
CVR: 40 47 46 41

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Scroll til toppen