SLIP TANKEMYLDERET

access-bars-behandlinger

Mere overskud?

Kender du det? Den ene dag tager den anden og pludselig løber vi hurtigere og hurtigere i et hamstrehjul vi faktisk ikke har lyst til at befinde os i.


"man skylder sig selv og ens sjæl denne behandling"

kostvejledning-saeby

DeT siger klienterne

Dorthe er en super kompetent behandler. Du bliver mødt af en dejlig rolig energi både i rummet og fra Dorthe.
Jeg har følt mig vægtløs og svævende når jeg har ligget på briksen, været helt afslappet og rolig og har bare givet slip og overgivet mig. Stress, hovedpine, uro og en rigtig træls skulder er nogle af mine skavanker.
Under behandlingerne kunne jeg mærke i kroppen at energierne kørte, at der blev arbejdet og rokeret indvendigt 🙂 Når jeg rejste mig tog jeg den afslappede tilstand med mig og kunne mærke at behandlingen ikke var ovre, det arbejdede videre i mange timer bagefter. Jeg har lige været i en tid, hvor jeg normalt ville få migræne, men jeg er ikke blive ramt af det 👍.
Min skulder kan jeg også mærke ændringer i og så havde jeg en ubalance mellem højre og venstre side som også har rettet sig en del, et af symptomerne var at jeg følte jeg blev hevet til den ene side, det gør jeg ikke mere. Det var bare lidt af det gode jeg har aoplevet omkring mine besøg. Jeg anbefaler helt sikkert Dorthes behandling ❤️
Hanne Pedersen
Jeg havde svært ved at falde i søvn om aftenen og vågnede tit flere gange i løbet af natten.
Så kom jeg til at snakke med Dorthe, hvor hun fortalte at hun havde en behandlingsform som kunne hjælpe mig.
Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en forskel og efter den femte og sidste behandling kunne jeg falde i søvn uden problemer og uden at vågne flere gange om natten.
Og så er Dorthe desuden et fantastisk menneske, der har styr på tingene. Det er ikke sidste gang jeg kommer hos hende ❤️❤️❤️
Sascha Buus
book-tid-access-bars

Med et positivt mindset styrkes du til at tage de korrekte valg i dit liv. Start i dag med at få brudt dine gamle mønstre.

Klinik i SÆBY

Business Park Sæby Syd

Aalborgvej 132

9300 Sæby

Kontakt

Tlf.: 41 29 05 06
E-mail: kontakt@dorthe-lindblad.dk
CVR: 40 47 46 41

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Scroll til toppen