FENG SHUI PRISMER

I Feng Shui hænger man prismer op for at tiltrække CHI-energi. Når solens stråler rammer prismen fyldes rummet med alle regnbuens farver og sender lys i alle retninger. Derved brydes uønsket eller dårlig energi i rummet. Samtidigt hjælper krystallerne på snoerne på hvert deres område

Hver enkel Feng Shui prisme er håndlavet og sammensat med krystaller som fungere healende og er energigivende.

I øjeblikket har vi Feng Shui lilla prisme med de skønneste ametrine krystaller på snoren. Ametrin er en vidunderlig sammensætning af Ametyst & Citrin. Ametrin står for nye begyndelser, velstand & klarhed. 

Stjernetegn; Vægten

Pris 199kr- str 40mm

Pris 249- str 50mm (få på lager)

Klar Feng Shui prisme med flotte bjergkrystal chips.

Bjergkrystal giver overblik, indsigt og harmoni.

 Stjernetegn; vandmand, vædderen, tvilling, løven, vægt & stenbuk.

Pris 199kr 40mm

Del på facebook
Del på pinterest
Del på twitter
Del på linkedin

VENT!

Der er meget mere

Krystal armbånd

Vi arbejder på højtryk på at lancere en webshop her på siden så det bliver endnu nemmere for dig at shoppe de fine smykker og krystaller. Kontakt mig ved køb- betaling foregår på Mobilepay 903430

LÆS MERE »

Blog

I weekenden har vi været afsted til vores første event. Lørdag deltog vi i LivMartine’s, fra Bagedysten loppemarked tæt på Tversted i Nordjylland. Trods regn og haglbyger væltede det ind med gæster fra start til slut.
Vores lille stand var også godt besøgt og vi er blevet opfordret af gæsterne til at ligge nogle billeder op af Jacob’s flotte egetræs hylder op på hjemmesiden. Hvis du skulle være interesseret i nogle af hylderne er du velkommen til at kontakte os på kontakt@dorthe-lindblad.dk eller på 27288875.
I denne weekend er vi på Krop, Sind & Ånd messen i Aalborg Kongres Center fra fredag til søndag 10:00-18:00 alle dage.
Lørdag kl 14:00 holder jeg foredrag i Bondestuen omkring at finde sin balance i livet og hvordan min rejse ind i det spirituelle har foregået. Du er meget velkommen og foredraget er ganske gratis når først indgangen til messen er betalt.

LÆS MERE »

Klinik i SÆBY

Business Park Sæby Syd

Aalborgvej 132

9300 Sæby

Klinik i Aalborg

Østerågade 25, 1. sal
9000 Aalborg

(Indgang ad stentrappen ved The Irish House)

Kontakt

Tlf.: 41 29 05 06
E-mail: kontakt@dorthe-lindblad.dk
CVR: 40 47 46 41

Scroll til toppen