Min vej ind i det spirituelle

Min vej ind i det spirituelle startede for mange år siden. Jeg har altid haft evnen til at kunne fornemme og se ting andre ikke kunne. I mine teenageår ignorerede jeg det og først i mine start 20’ere begyndte jeg, at åbne op for den del af mig selv igen. Men jeg havde ikke mine værktøjer i orden og det gjorde at alt blev meget voldsomt for mig. Jeg havde ikke lært hvordan jeg skulle åbne op og måske vigtigst af alt, hvordan jeg skulle lukke ned igen. Det gjorde at jeg fik utrolig mange uønskede gæster som rent faktisk var en del forstyrrende. De kunne f.eks. finde på at åbne alle vores vinduer i lejligheden- midt om natten, vende billeder om, ligge bestik ud midt på gulvet osv. Når jeg i dag ser tilbage så prøvede de jo blot at få kontakt til mig da de jo kunne fornemme at jeg var åbne og havde evner til at kunne se og fornemme dem. Men dengang skræmte det mig faktisk. Derfor valgte jeg at kontakte en clairvoyant som lærte mig at lukke af. Alt imens begyndte jeg en karriere som restaurantchef hos McDonald’s som jo var noget HELT andet!! Her drejede det sig om ledelse, motivere, teamwork, økonomi og skabe resultater. Det var et arbejde jeg befandt mig utrolig godt tilpas i så igen blev det spirituelle skubbet ud til højre.

Forsættelse følger………………………………….

Del på facebook
Del på pinterest
Del på twitter
Del på linkedin

Klinik i SÆBY

Business Park Sæby Syd

Aalborgvej 132

9300 Sæby

Klinik i Aalborg

Østerågade 25, 1. sal
9000 Aalborg

(Indgang ad stentrappen ved The Irish House)

Kontakt

Tlf.: 41 29 05 06
E-mail: kontakt@dorthe-lindblad.dk
CVR: 40 47 46 41

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Scroll til toppen