Book et foredrag

Del på facebook
Del på pinterest
Del på twitter
Del på linkedin

VENT!

Der er meget mere

Selvstændig under en pandemi

Åhhhhhh!!!! Nu må vi altså gerne snart åbne op igen. Jeg savner så meget, at kunne lave mine behandlinger og se mine dejlige klienter. Så indtil da krydser jeg bare fingere for at alt går den rigtige vej for os alle sammen.

LÆS MERE »
healing-balance

Min vej ind i det spirituelle

Min vej ind i det spirituelle startede for mange år siden. Jeg har altid haft evnen til at kunne fornemme og se ting andre ikke kunne. I mine teenageår ignorerede jeg det og først i mine start 20’ere begyndte jeg, at åbne op for den del af mig selv igen. Men jeg havde ikke mine

LÆS MERE »

Klinik i SÆBY

Business Park Sæby Syd

Aalborgvej 132

9300 Sæby

Klinik i Aalborg

Østerågade 25, 1. sal
9000 Aalborg

(Indgang ad stentrappen ved The Irish House)

Kontakt

Tlf.: 41 29 05 06
E-mail: kontakt@dorthe-lindblad.dk
CVR: 40 47 46 41

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll til toppen